Yunik profil

Om Yunik

Yunik er din fargehandel i byggvaremarkedet. Yunik tilbyr et kvalitetssortiment til alle typer maleprosjekter – fra våtrom til fasade, fra veggmaling til sparkelmasse. Veiledninger til prosjekter og produkter hjelper deg å oppnå et perfekt resultat – hver gang.
  
Toning av fargene foregår direkte i butikken, så du kan få den fargen du velger med hjem med det samme. Og hvis du ikke helt kan bestemme deg, har vi forskjellige typer inspirasjonsmateriell som gjør valget enkelt og greit. 

I Yunik har vi ikke mange hundre forskjellige farger. I stedet anbefaler vi deg konkrete farger og kombinasjoner basert på den stemningen du ønsker deg. 

Yunik Paint Smarter gjør vanskelige valg enkle. 

Yunik DNA
Kjernen i Yunik er lettvinte, effektive løsninger til maleoppgaver inne og ute. Yunik gir god valuta for pengene og prioriterer enkle, men gode løsninger.
Yunik gjenspeiler vår tids trender og tendenser, og leverer farger og produkter i et moderne utrykk.

Yuniks profil
Yunik er en totalleverandør av skandinaviske produkter til konkurransedyktige priser innenfor maling, trebeskyttelse, maleverktøy, veggkledning, slipeartikler og rengjøringsprodukter, og det betyr at du kan nøye deg med å handle alt på ett sted. 

Yunik har markedsført maling og maleverktøy på det skandinaviske markedet siden 1974. 

Yunik selges i hele Skandinavia; Norge, Sverige og Danmark, og det er også her produksjonen foregår.
I Yunik har vi fokus på deg som kunde gjennom et sterkt butikknærvær med godt butikkmateriell og kundevennlig navigasjon, noe som til sammen har som mål å skape et sterkt og troverdig valg i byggvaremarkedet.